Priser og vilkår

Vores basispris er 5.000 kr. + kørsel for et arrangement. *

Vi giver et individuelt tilbud baseret på tid, kørsel osv.

Kontakt os gerne om dit arrangement og få et tilbud.

Bestil et tilbud

Beskriv i kommentarfeltet gerne arrangementets, specielt tid og sted.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer

  Emne

  Din besked


   

  WRITER (eller på dansk behov for strøm mv.)

  Vi har kun behov for en godt 220 V stik og en mindre scene eller sceneområde på ca 2×4 meter. Vi har fyldt mindre – og mere. Se billeder og video på scenen for at se vores setup.

  Vi beregner 30-45 minutter til at stille op og lave lydprøver efter nærmere aftale.

  Forplejning i forbindelse med arrangementet aftales individuelt.

  Det aftalte beløb afregnes på dagen med mindre andet aftale. Det kan evt. anmodes om forudbetaling af en del af beløbet.

  Afbestilling fra arrangørs side er som udgangspunkt ikke muligt når aftalen er endelig indgået. Der tages forbehold for pludselig opstået sygdom.

  Ovenstående vilkår er bl.a. taget fra Dansk Musiker Forbunds standardkontrakt.


  * Aftale om tidspunkt, kørsel, forplejning, særligt udstyr mv. aftales individuelt. Ovenstående pris på 5.000 kr. er for et normalt aftenarrangement.
  Prisen er momsfri efter reglerne for udøvende kunstnere.
  Ved et offentligt arrangement er der nogle regler omkring KODA mv. som vi ikke er involverede i, men henviser til for en god ordens skyld – læs mere her.

  Persondata

  The Sc’Irish er en del af Macomi Gruppen IVS og der henvises til deres persondatapolitik. Denne kan pt. rekvireres ved at kontakte The Sc’Irish.

  Særligt for billeder og videoer
  The Sc’Irich benytter “situationsbilleder” fra fx koncerter på hjemmesiden, sociale medier og fx YouTube. Skulle man ønske at gøre indsigelse mod et billede, så kan dette ske til The Sc’Irish. Er det ikke The Sc’Irish der har gjort billede tilgængeligt online, så skal henvendelse ske til den pågældende medieudbyder/uploader. Man er også velkommen til at kontakte The Sc’Irish, der vil prøve at hjælpe og selvfølgelig stoppe med brugen af billede/video ved retmæssigt krav om dette.